lørdag 17. desember 2011

vindfang makeover.

Det er nå snart 12 år siden vi bygde huset .Så nødvendigheten av å pusse opp litt her og der har meldt seg.også lysten til å fornyet litt selvsagt...kanskje mest der det ligger ifølge mannen:)Stua og kjøkken har fått en liten make over.Og nå var det vindfanget sin tur.

Fikk ikke tatt et sånn helt før bilde.men her er iallefall døra fremdeles grønn.....ikke så lett å se på bildet, men den var veldig grønn.Samt at husets store tiger har prøvd å skrape seg gjennom den noen ganger når ingen gidder å slippe han ut.Så den var ikke pen
Døra ble malt i Labrador,en ganske mørk farge men  tenkte og ha den utvendig også.praktisk i forhold til skittne barnehender og kattepoter .

Veggene var ganske ok farge men når jeg alikevel var igang så...
de var selvfølgelig med oljemaling.så måtte ha litt heftgrunn før to strøk lady maling.faren Demring.

lister og boddør var trevite så det ble bedre med eggehvit.drømmen hadde vært hvite tak,men helsa tillater ikke så mye maling.og begynner jeg på det taket må jeg fortsette i hele huset....men en annen gang.




Gulvlisten blir nok kanskje  også hvite etterhvert ,men nå er det jul.så får opppussingsrunden fortsette utover i det nye året.Elsker å male og pusse opp,men må begrense meg.Spare litt på formen.Men gøy er det uansett

1 kommentar:

  1. Så fint det ble! Skikkelig fine farger, og så koselig du hadde gjort det i vinduskarmen. :-)

    SvarSlett