onsdag 12. desember 2012

Julehus.Må vise litt bilder fra årets julepynt.her har pynten vært oppe siden 1 søndag i advendt.planen er jo bare å ta frem litt men når ungene putter hodene i eskene med julepynt er det gjort.
Så flytter jeg litt rundt på ting etterhvert.

og plutselig har ikke mor i huset stemmerett på hva som skal frem....endel ting er visst blitt obligatoriske hvis det skal bli jul.

 
Koselig å pynte på den nymalte kommoden iår.Går i engler o.l i stua .Mens nissene er henvist til kjøkkenet.Blir nok litt røde juleduker i stua etterhvert sammen med juletreet.
var jo ikke pent med sølvfoliet nedererst på lysa ser jeg...det skal ordenes imorra:)
 
 
Den søte alven fikk jeg ifjord da min kjøre bestemor døde.Næmer seg et år i disse dager.Og den søte piken er et kjært minne jeg fikk da hun var gått bort.

 
Et lite vinterfat med sølvkuler og div kongler.Koselig

                                                                  

***********
 
også årets adventsstake den var ekel men koselig...inntil lysene skulle tennes.Hadde visst fått tak i noen skikkelig dårlige lys.nr 1 brandt fint men men randt. nr to brant bare rett ned ...så nå får jeg tenke på noe nytt....
 
 
 
Ute laver snøen ned uten stopp.tenker med gru på morradagens skuffing for å komme seg på lucia i bha før 08.00
Ja ja........Blir godt med kaffi og lussekatter da.

 

1 kommentar:

  1. Hei! Lurte på om alt var bra med deg? Lenge siden jeg har sett innlegg fra deg, men jeg håper det bare er bloggtørke og ikke noe mer. Ha en fin in helg! Klem

    SvarSlett